• -3,85 €
#0980 tenda f3
search
  • #0980 tenda f3

Tenda F3

33,00 €
29,15 € Zľava 3,85 €

(29,15 € ks)

S DPH
Bezdrôtový Wi-Fi router, maximálna rýchlosť prenosu dát až 300 Mb/s, frekvencia 2,4 GHz, štandardy Wi-Fi b/g/n, čipová súprava Broadcom, režimy: router, WDS, WISP a AP; zabezpečenie WPA-PSK, WPA2-PSK, 3× 5 dBi neodnímateľné antény, 1× WAN, 3× LAN.
Množstvo

  Zásady zabezpečenia

Garantujeme 100% bezpečný nákup

  Zásady doručenia

Tovar skladom expedujeme do 24 hodín

Použitie a jednoduché nastavenie
Tenda F303 je vhodná pre malé firmy aj domácnosti na zdieľanie internetového pripojenia poskytovateľa. Smerovač má implementovanú funkciu WDS, ktorá umožňuje pripojenie dvoch alebo viacerých prístupových bodov na rozšírenie dosahu bezdrôtovej siete. Tenda F303 sa riadi heslom „Easy to Use“, a preto kladie dôraz na čo najjednoduchšie nastavenie. Vďaka manuálu v češtine a slovenčine vám inštalácia a konfigurácia nového Wi-Fi routera zaberie len niekoľko minút.

Bezpečnosť
Tenda F303 podporuje najsilnejšie zabezpečenie WPA2-PSK, možnosť vypnúť vysielanie názvu bezdrôtovej siete (SSID), Filtrovanie adries MAC, presmerovanie portov a ďalšie štandardné sieťové funkcie. Filtrovanie obsahu poskytuje kontrolu prístupu k nevhodným webovým stránkam. Zariadenie je vybavené tromi neodnímateľnými všesmerovými anténami so ziskom 5 dBi, ktoré poskytujú skutočne maximálny dosah a pokrytie bezdrôtovej siete.

Inteligentná správa šírky pásma – QoS
Táto funkcia je dodatočnou súčasťou kvalitných smerovačov v súčasnosti. Zabezpečuje správne prideľovanie šírky pásma, aby mali všetci používatelia plne k dispozícii služby a sťahovanie. Vďaka optimalizácii sa zabráni výpadkom a preťaženiu siete, uprednostnia sa základné služby (ako napríklad zvuk, HD video atď.) a pre všetkých používateľov je zabezpečená komunikácia bez prerušenia.

Kľúčové funkcie
Tenda F303 je bezdrôtový smerovač Wi-Fi s maximálnou rýchlosťou prenosu dát až 300 Mb/s. Pracuje na frekvencii 2,4 GHz a podporuje štandardy Wi-Fi b/g/n. Čipovú súpravu vyvinula spoločnosť Broadcom. Umožňuje režimy smerovač, WDS, WISP a AP. Medzi zabezpečenie patrí WPA-PSK, WPA2-PSK, MAC ACL a filtrovanie URL. O vysielanie a príjem signálov Wi-Fi sa starajú tri neodnímateľné antény s rozlíšením 5 dBi. Tenda F300 má 1× port WAN a 3× port LAN. Jeho rozmery sú 146 × 179 × 31 mm pri hmotnosti 317 g.

23878
3 položky

Špecifické referencie

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.